Tak co bych vlastně chtěla?
Být chytrá a krásná jako ty?
Snad..
Anebo být ještě dítě
a mít úsměv Lolity.
Tak co bych vlastně chtěla?
Mít jiskru v sobě, co ty máš?
Snad...
Chtěla bych být plna ohně
ty se nikdy nevzdáváš...
Vím, co bych vlastně chtěla.
Být tebou a pořád chtít jít dál.
Tak jako ty...
A přec vím,
že by mi to štěstí nepřineslo.
Zas jinak by si život se mnou hrál.