Anotace: Někdy mě přepadají dost divné otázky....
osobním příkladem? ... všechny odpovědi znáš ... třeba zajímat se nejdřív o SVUJ vnitřek? ...
15.11.2010 14:41:00 | Helena Lovecká
Nevím proč je tato pomýlenost v nás. Ženeme se sobecky za mamonem. Nevadí nám, jestli někomu jinému ublížíme! A ani si neuvedomujeme, že do hrobu jdeme všichni stejně nazí...
01.11.2010 15:06:00 | Kokonut
Mýlíš se... dříve jsme byli stejní. Vždycky stejně hnusně vyčuraná společnost, jen pokaždé jiným způsobem. Žádná vzájemnost nebyla, není a nebude. To bychom nebyli lidmi... verše jsou slušné, ode mne máš tip.
13.10.2010 20:20:00 | Trystan ap Tallwch
Opět zamyšlenkové a hloubavé dílko a na koho jsem si vzpomněla, smutek prošel mi tělem aj srdcem... ST! za obsah.
13.10.2010 07:45:00 | NikitaNikaT.