čekám...
Anotace: viete... mne je dost tazke prekladat do cestiny...
Na kousku měsíce seděla,
hleděla do neznáma a čekala.
čekala na východ Slunce,
čekala na déšť,
čekala dokud opadne její žal.
Jak tak čekala, lákal ji sen,
sen ze srdce o nejkrásnější den.
Den bez ran, bez smutku a starostí,
byt jen s láskou po níž tak touží,
no měsíc ji drží ve svém zajetí.
Na kousku měsíce seděla,
hleděla do neznáma a čekala.
čekala na východ slunce,
čekala na déšť,
čekala na tebe.
čekala ... čekala dokud zemřela ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)