NEJSEM JAKO TY
Hrubě jsi se vloupala,
do soukromí mé duše.
Na dveře od srdce si bouchala,
v cynismu……..jednoduše.
Odvolávám se na porozumění,
nechci být pochopen.
Je to veliké nedorozumění,
obětování jsem neschopen.
Nemůžeš zesměšnit,
bezohledně zranit mé city.
Morálně mě zpochybnit,
já nejsem jako ty.
Přečteno 358x
Tipy 13
Poslední tipující: Psavec, Danga, Mbonita, la loba, CULIKATÁ, Květka Š., NikitaNikaT.
Komentáře (5)
Komentujících (5)