Chybí mi...
Chybí mi polibek
po kterém jsem v noci toužila.
Chybí mi štěstí
co už jsem s Tebou zažila.
Chybí mi láska
kterou se mi bojíš dát.
Chybí mi chvíle
kdy můžeme se spolu smát.
Chybí mi Tvá náruč
v níž najdu bezpečí.
Chybí mi Tvá slůvka
co mé srdce vyléčí.
Chybí mi čas
co trávili jsme ve dvou.
Chybí mi všechno
co měla jsem s Tebou.
Přečteno 455x
Tipy 11
Poslední tipující: tato22, jedam, jaňa, CULIKATÁ, Gabrielle, strašidýlko-střapatý, Maranatha
Komentáře (1)
Komentujících (1)