Anotace: >*<
To, že si beru k srdci jeho citát neznamená že si beru k srdci jeho život...vždyť jsem ho neznala...a nevím proč když lidé vidí větu "podřežu si žíly" napadně je jen sebevražda a sebedestrukce...ale on to může být obraz něčeho jiného...
06.12.2010 20:40:00 | Demotivovná Dezorientace
Moc si toho Kurta Kodeina neber
Stejně si to neudělal sám
Pomohla mu jeho milá
Tak se z toho ne...
05.12.2010 05:37:00 | sailorr
Někdy dost přemýšlím nad tím, zda-li básníci tobě podobní, jsou tak odvážní pouze ve svých básních či i doopravdy. Ale to jen takové zamyšlení. Každopádně z toho cítím sebedestrukci. Tak nějak ti rozumím, ale nejsem podpůrcem fyzického týrání. Mimo to všechno si však myslím, že dílo přeci jen někteří čtenáři ocení.
01.12.2010 17:46:00 | Andělskými perutěmi chráněna
Podřezat si žíly, jako by u Tebe zněl prožitek, bez ohledu na bolest fyzickou, mne Tvé dílko tak trochu zasáhlo duševně.
26.11.2010 23:46:00 | NikitaNikaT.