Anotace: Včera, dnes.. aj zajtra.. je skutkom snáď tvoja, či po líci ti steká? Bolesť vraj je potrebná pre lepši svet a pokorenie našej pýchy.. hm, asi nad tým budem chvíľu nedôverčivo dumať..
Sbírka: Čierny hrad
Lucernicko, nebud smutna...tak krasne jsi to napsala. V zivote vzdy neco konci a neco zacina. S radosti cekej co noveho te potka:)
30.12.2010 10:48:00 | Míša S.
Láska je někdy jak sněhová vločka(křehká),když si myslíš že ji držíš, roztaje...
Někdy končit musí,aby přišel někdo,kdo si tě zaslouží.
Pokud se nezklameš v lásce,nemůžeš milovat.
Krásný pochod citů,který přostřel smutnou krásu.
26.12.2010 19:52:00 | Danger
Ta je bolavá, až se mi srdíčko sevřelo:-(((.Ale moc krásně jsi ji napsala.St s přáním poklidu a pohody svátečních dnů.
26.12.2010 08:56:00 | CULIKATÁ
Smutňoučké ale moc hezké, máš pravdu, pokaždé něco musí skončit ale jenom proto aby cosi jiného a krásnějšího mohlo vzniknout, užívej si krásných svátečních dnů, posílám pohlazení.
26.12.2010 00:38:00 | carodejka