Anotace: Poslední báseň sbírky Spalující Večer, jenž završuje rovněž sbírku Denní Cyklus(protože Spalující večer je částí Denního Cyklu). Další depka v kapalné formě do vašich žil.
Sbírka: Spalující Večer
Depka? Tak jo, vyhráls ;o)
Mám ráda obsáhlejší díla, a tohle se mi obzvláště líbilo, proto usuzuji, že ST je na místě :o)
Koukej psát dál, strašně ráda to od Tebe čtu :o)
S úctou,
Lee...
03.07.2011 10:20:00 | Leedram
Depku z toho nemám, páč jsem věděl co od tebe můžu čekat a proto jsem se do toho nějak nevžíval, prostě jsem to jen přečet. A máš štěstí, páč kdybys můj skvělý a bezstarostný život zkazil depresí, ST bys nedostal! Ale zasloužíš si ho, páč i když do téhle kategorie (smutné) vůbec nelezu, tvá báseň se mi líbila. A važ si tohodle, páč tak dlouhej koment jsem ještě nikdy nenapsal :D .
25.01.2011 20:02:00 | vyskovak.cz
Máj se mi líbí íc než tohle, ale je vidět, že sis s tim dal větší práci než já. Rozhodně to má smysl. ST, rozhodně...
Asi z toho budu mít depresi...bububů... :D
25.01.2011 17:02:00 | Corsica
jako obvykle... :D už mi přijde trapné psát ke každé tvé básni to samé, ale je nádherná :) ST
24.01.2011 20:47:00 | Dameira