skvělé rýmy, líbí se mi zpracování věcí, které jsou možné a následné vyvrácení .. nesmutni..bude zas lépe ;) :)
05.02.2011 14:00:00 | Live to fight
skvělé rýmy, líbí se mi zpracování věcí, které jsou možné a následné vyvrácení .. nesmutni..bude zas lépe ;) :)
05.02.2011 13:59:00 | Live to fight
Taky se tak cítím dost často...ale pak zjiš'tuju že bych spoustě lidí chyběla ale nejvíc by trpěl můj kocourek...možná by ses divila komu bys chyběla...Mě teda určitě...bez Tvých básní by mi bylo smutněji...
04.02.2011 16:04:00 | la loba