Anotace: spadnu do tý hluboký studny, kde je jen chlad a samota...
Zajímavé.... mě osobně se libí první dvě a poslední zajímavě se rozprostře a rozletí do okolí ... Pěkné
22.05.2011 23:25:00 | kasparoza
Já mám všechno, co chci mít,
přesto v duši nemám klid.
Jednu dobu nastal čas,
všimla jsem si světa krás,
a pak přišel sen o ráji,
o nádherném, chladném kraji,
kde mi koník řekl radu,
co mám někde v hlavě, vzadu,
půl roku ten sen mě hřál,
ale teď? Už čert ho vzal.
Najednou jsem žila sen,
ale byl to výplod jen,
nejsem krásná, nejsem milá,
ani miss a ani víla.
Vím, že svět je krásná věc,
v depresích však málo přec,
zničeho nic slz je moc...
CHCI PILULKY NA POMOC!
24.02.2011 07:00:00 | myší královna
Něco chtěl jsem říci zrovna...
Aha...
Čas ten děvče všechno srovná,
i myšlenky ve Tvé hlavě...
Uvidíš, půjde to hravě.
Jen si utřiď priority...
Třeba navrch, ty co skryty
někde v hloubi duše máš,
pěkně polož... Uhlídáš.
23.02.2011 23:19:00 | Špáďa