Anotace: Prosím o komentáře
Cital si Kafku na pobrezi od Haruki Murakamiho? Pripomína mi to niečo ako vyznanie hlavnej postavy vo veršoch,len čistejšie,miernejšie a ľudskejšie :)
31.05.2011 22:11:00 | Terulienka
Tohle tvé dílo považuji za slušné.Je v něm poetika,metafory u rýmy nedrhnou.jen tak dál a víc do volnosti.
17.03.2011 11:33:00 | mademoiselle secret