Stíny ticha
Stíny ticha
proplouvají pod dveřmi
a mísí se s dýmem příměří.
Z ticha rozpláče se nešťastník
nad ztrátou vzpomínky,
když se sešeří.
Bodne ho u srdce
při vzpomínce radosti,
jež zbyla ze sebevrahovy propasti.
Z níž skočil,
z níž se skláněl
a shlížel na místo dopadu.
Kam skočil
poté, co složil
svou poslední baladu.
Ve stínech ticha,
co značí vzpomínku nešťastné smrti.
Přečteno 425x
Tipy 5
Poslední tipující: Samantha Graham, Neldor, Niky88, Dragita
Komentáře (0)