Holčičce Gabrielle

Holčičce Gabrielle

Anotace: Holčičce, která umřela kvůli svému otci.Její příběh se mi vryl do srdce a zůstane tam :(.

Jako by průvan zhasl svíce...
Není tu holčička, andílek, více...

To není člověk, kdo může tak nenávidět,
že děti spíš zabít, než s matkou je vidět...

Něco tak strašného, chtít se mstít,
dcerku a synka chtít utopit...

Proč se to děje, čemu to slouží,
kolik je žen, které po dětech touží?


Přáno jim je jen prázdnou náruč mít,
a jiní dětská srdce nutí přestat bít.


Není slov, která by bolest vyjádřily...
Děvčátko, mohlo žít, v tuhle chvíli...


A nežije... Proč osud tomu takhle chtěl,
kam odešla ta malá Gabrielle...?


Zní po nocích, Gabrielle, Gabrielle...
To z Tebe anděla Bůh mít měl?


Tvůj otec rozhodl, že zemřeš tak maličká...
Bráška měl štěstí... Ty jsi teď nebeská holčička.


Bolí to, tisíce je vás takových...
Nikdy se nevrátí zpátky váš smích...



Autor genca, 22.03.2011
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: Bona, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky takové lidi nechápu, když chtějí skončit, tak ať skončí sami a netahají s sebou děti, které za nic nemohou.Je mi to taky moc líto:-((((.

22.03.2011 10:14:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí