deníček
Anotace: jde tu o to srdce :-)
Zapíšu si Tě do deníčku.
Ukryju v intimitě mých všedních dní tak,
jak se jeden po druhém plíží temnotou.
Ze změti zlámaných myšlenek
Ti vystřihnu srdce,
které neuteče.
Přečteno 332x
Tipy 9
Poslední tipující: Dota Slunská, René Vulkán, JA.RO., CULIKATÁ, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)