To cizí ticho
Anotace: Válka málokdy bývá veselá.
Ocelový déšť
bubnuje o pancíř
potažený krví.
Jeho, tvou
i mojí...
A já nic necítím.
Slyšíme kroky,
nadávky, smích!
To tiché:
Svak. Svak.
A pak jen křik.
I přesto nic necítím.
A dusot kanad
slábne a mizí.
Zůstává ticho,
řvoucí,
tak cizí.
Plné vzdechů
umírajících nadějí.
A já toužím cítit.
...
Ocelový déšť
již zní jen z dálky.
A krvavé slzy
roní jen ta hvězda
šesticípá,
vyřezaná na těle
muži s pohledy
z modré ocele
a srdci z olova
z německých továren.
Přečteno 358x
Tipy 8
Poslední tipující: Anjesis, Azazen, Karásek, Lili Holiday, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)