Anotace: Odchody na onen svět bývají neskutečně těžkou záležitostí.
Až jednoho dne zjistíš,
že pro co žít nemáš,
že noc a den jsou jedním
a nic už nehledáš.
Tvá duše již je mrtvá
a tělo žije dál,
víno prachem chutná,
když ztratíš, kohos znal.
I jídlo chutná plísní
a život stejně tak
a žal ti hrudník tísní
a slzy kalí zrak.
To osud si jen hrál
a bolest nitro zpila.
Už mrtev je tvůj král
jho smrt se s tebou sžila..