Ahoj :),neveríš ako rada som našla menovkyňu v rovnakom veku(ale koniec k mojim sympatiám).
Tvoja báseň ma zaujala.Sama v úvode hovoriš,že nedokážeš písať veselo.Možno nie,ale smútok týmto veršom nevládne. Skôr melancholické rozjímanie.
A áno,páčia sa mi :) Aj keď rýmy trochu škrípali.Hĺbka neodišla,zmysel zostal a tak to má byť :)
27.05.2011 14:22:00 | Terulienka