Ono to není tak jak to vypadá, nepřeju mu nic až tak hrozného. Jenom jsem vyhnala do extrému touhu po jeho pochopení mých činů. A chtěla jsem naznačit, že mi občas ubližuje a neuvědomuje si to.
31.05.2011 22:37:00 | Mareritt
Neviem čo ti dotyčný urobil,ale nechcela by som byť na jeho mieste.Už pre tú ekologickú katastrofu spojenú s rakovinou,ktorú mu zo srdca želáš aj pre silné slová (ktoré básne dokazuje),čo by ho iste čakali.
Každopádne,vystihnuté naozaj realisticky...
31.05.2011 22:02:00 | Terulienka