VÍŠ
Anotace: ////////////////////////////////////////////////////////
Víš....
domýšlet můžeš slova
podle vlastního uvážení
věříš...
pak je svět barevnější
modrá směr ukazuje
podej mi
třeba svojí ruku
na ničem jiném nezáleží
výkřiky...
zahynulých v boji
neustálá vzpomínka
moře slov...
osudy vylézající na světlo
podporovány nocí a malomocí
obyvatelé svázáni nití dlouhou
spojující duše až k
nenarozeným představám
o modrých stromech
oceánu spadlých hvězd
plnících přání
dětem které ještě věří
o dobrém konci
pro všechny živé tvory
na této planetě.
Přečteno 456x
Tipy 19
Poslední tipující: mkinka, kdotoví, Žárovka, Robin Marnolli, hatlapatla, Víla, whiolet, tato22, Maryje..., CULIKATÁ, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)