Hřbitov
Černobílá mozaika smrti, kamenná
jak hrací kameny domina.
Vzpomínky studí
i krása květů je studená
každý to zná,
všichni to vědí
Všichni to vědí!
Smrt
už nemá otázky
a nemá ani odpovědi.
Vichr, černý mrak
zatáhl oblohu,
náhrobků zářivou bělobu
zatlačil do šedi.
Komentáře (0)