Skladatelova smrt

Skladatelova smrt

Anotace: ...

smutný nářek houslí otřásl nebesy
a já pořád hledám kde že jsi
pořád čekám dívám se do dáli
tam, kde jsme se kdysi líbali

varhany temně do noci dují
a hvězdy oblohou smutně plují
dívám se a teskně srdce bije
smutně se mi zde bez tebe žije

lesní roh svolává honce k lovu
a já umírám a to stále a znovu
nesou se zvuky nocí luhy a háji
to mé slzy na zem těžce dopadají

vzduchem se nesou ty dlouhé tóny
když bijou těžké, chrámové zvony
zpívají o tom, jak jsem skonal
naposledy stezkem tiše zvolal
Autor Gogsa, 06.06.2011
Přečteno 295x
Tipy 7
Poslední tipující: Maryje..., E.T.Jane, CULIKATÁ, Findë
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

...smutná,moc pěkná..ST

07.06.2011 19:48:00 | Maryje...

líbí

Velmi procítěná báseň...je smutná, ale překrásná.

06.06.2011 21:48:00 | Findë

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel