Marcone, dám Ti hádanku...Nejsem ani kominík, ani atlet, jen mám na sobě myší kožíšek..., ale zlatou hvězdu taky nemám..Kdo já vlastně sem? :0)))
13.06.2011 13:22:00 | ŠEDIVÁ MYŠ
Souhlasím tadyhle s Párkem, i když ho vůbec neznám. Kalendáře jsou hadi. A báseň je výborná!
12.06.2011 22:11:00 | voslík
Já sem kalendář radši hodil do koše,nic zajímavýho tam neni. Básen luxusní.
12.06.2011 06:26:00 | ECHO PARAZIT
Zrovna dneska jsem zaslechla písničku od Čechomoru a taky mě to přimělo mrknout do kalendáře a zjistit smutné výročí...
11.06.2011 21:02:00 | la loba
emoce na věšáku
s bolestí dávám páku
zas přišla v pánskym fraku
ostruhy u holinek
sykla; smutek je hloupý synek
co létá v drápech ptáků...
11.06.2011 17:02:00 | šuměnka