Blues rozbitých hodin
Na zemi
rozbité hodiny
A nastydlý mráz
stojí v pokoji
Za oknem tma
A za dveřmi den
Nebuď tak zlá
Vždyť čas
je jen lidským výmyslem
Zář lampy
proniká žaluziemi
a osvětluje
rozbité hodiny
klidně ležící
na zemi
Komentáře (1)
Komentujících (1)