Vzpomínám na Tebe,
kde asi jsi, co děláš,
jak se tváříš...
Zdálo se mi o Tobě,
v očích jsi měla lesk,
na tváři úsměv...
Mluvila jsi se mnou
a byla jsi tak skutečná...
Jako bys opravdu
stála přede mnou a
byla tady.
Sním o dni,
kdy se všechno vrátí,
uvidím tě znovu...
A budu ti moci říct to své
mám tě ráda.