Trpké odloučení

Trpké odloučení

Anotace: to máte tak,když je váš drahý na kilometry daleko..a vy marně čekáte,kdy už se k vám vrátí,abyste mohli být spolu..

Trápí mě trápí,
že můj milý je v dáli..
daleko je ode mne,
sám usíná beze mne..

Už tolik týdnů odloučení,
jako nejhorší možné umučení
Já marně toužím po tvém pohlazení,
něžném,sladkém políbení..

Tak řekni,kdy se mi už vrátíš?
kdy mé utrpení zkrátíš?
Tak dlouho už na tebe čekám..
toho,že ten den nepřijde, se lekám..

A tak prosím vrať se brzy,
nenech z tváře mé stékat slzy
Stále budu tady a čekat na tebe..
snad se dočkám,jsou to muka bez tebe..
Autor Soledad, 01.08.2011
Přečteno 289x
Tipy 5
Poslední tipující: Azazen, Sýkorka07, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí