Na pyramidě zášti
až TAM
kde ve špíně zla
hledali vysvobození
až TAM
kde každý den
byl jen zoufalým činem
se nezabít
až TAM
kde za lásku
kopali hrob pro dvě těla
až TAM
kde na smrt nemocní
bojovali za ztrátu vlastní existence
až TAM
na pyramidě zášti
dostavěli své "štěstí"
divili se
že propadli se hluboko
do země nicotné
pak prodali svou lásku
za černý diamanty
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: Dedillope
Komentáře (0)