Anotace: bylo to bolavé,ale je to minulost
Sbírka: Srdeční záležitosti
Rány slov jizvy nesou
srdce zklamáním zlomené
dlaně bolestí se třesou
líce perlami zdobené
však čas lékař poctivý
přinesl lektvar léčivý
a duši ošetřil..
Ahój Dáši, moc Tě zdravím, mám velikou radost, že jsi zpět!
16.09.2011 05:03:00 | CULIKATÁ