SPÁNEK VE VLAKU
jsem ve třech,
vlak který měl jet, není.
čekám na stín
v hlavě tři kupé, snění.
slyším mrknutí jednoho oka
do ticha prázdných kolejí.
zatahám za brzdu
nevystupuji, jsem její.
otrok mého těla zívá
nestíhá, do jeho očí.
neztratí se, vystoupí
a na stanici "Šero"do mě strčí.
Přečteno 336x
Tipy 3
Poslední tipující: chicacheca, čas.běží
Komentáře (0)