Bojím se o Tebe
Když noc přijde za okna, vyžene den,
oči se klíží, tak na kutě jdem.
Při spánku v mysli se utváří sny
co odhalí záhadné i smutné dny.
Ve snech se plní i tajná přání,
však naději ztrácím, když myslím na ni.
Sny se mi zdají, ale jen zřídka,
a když se zdají - nejsou to kvítka.
Při snu co zdá se mi celičký o Tobě,
pláči a naříkám ležící na hrobě.
Nechci to zažít! Bojím se snít,
asi snad budu teď už jenom bdít.
Přečteno 371x
Tipy 4
Poslední tipující: Rootness, Gringer, páááááááá
Komentáře (0)