Příslib
Anotace: spíš... snad posloucháš... vezu tě domů... listopadovým deštěm...
Sbírka:
Úklid v duši, I grieve
vidím tě všude kolem,
v oblacích,
ve větru ozvěny tvého hlasu.
v obrazu nedokončeném;
a byl ti tolik k smíchu-
pokaždé když držím štětec,
znovu tě cítím v objetí;
tvé ruce
bledé... studené...
ztrácejí se v mých
pomalu se probouzím.
nevrátím čas,
až se probudíš
slunce tě pozlatí
a tvé oči se změní:
v jantar rozhozený po mechu.
Přečteno 441x
Tipy 13
Poslední tipující: Live to fight, E., jitka.svobodova, James Libustka, labuť, CULIKATÁ, WAYWARD, umělec2, J's ..
Komentáře (2)
Komentujících (2)