Anotace: To co cítím, zmatek...
Já jsem si na něco vzpomněla! Ví, jak jsi mi psal komentář k povídce hudba? Že ti to připomnělo Ozzyho a jeho Dreamer? Přesně kvůli téhle písničce to vzniklo!!!Jsi první člověk co jsem ho potkala, co na to přišel!!!!Dík!
18.07.2006 14:23:00 | Aaliyan
Děkuju za spoustu komentářů, ještě se mi nikdy nestalo, že by mi jich někdo napsal tolik...:-) V každém mém dílku je něco schovaného a to něco nedokáže otevřít každý, proto se to někdy líbí, jindy ne...Od tebe jsem četla zatím jen tohle, ale myslím, že jsem to schované něco našla...
16.07.2006 19:06:00 | Aaliyan
Nádherná pomatenost...
Já neumím psát dlouhé komentíky, takže krátce...
SUPER!
1OO
02.04.2006 17:14:00 | Kristýna M
odpovim trochu hodne netradicni odpovedi.... to chce kliiiiid :)..... Mej se :)
19.02.2006 00:29:00 | Meliorist