Anotace: Psaná již před nějakou dobou, smutná, kvalitu těžko posoudit, jsem zaujatý pozorovatel. Ale nejlepší z mých děl není:-)
Předem díky za veškerý milý komentáře! Teď už k tobě:-)
Dost mě zaujal začátek, ta první strofa je podle mě ale bohužel úplně jinde než zbytek. Celkově vyznívá dobře, ale začátek výborně!
25.02.2006 11:21:00 | Jan Václav Pražský
No někde možná trošku tekl rytmus, ale však ty si s tím ještě pohraješ. Na básních je hezké to, že je můžeš donekonečna upravovat, podle pocitů, nálady, štěstí, které v sobě nosíme...a když už se nám zdají dokonalé, můžeme psát dál a dál..být sami sobě svými pány:o)
Někdy ale ani ten rytmus není důležitý, protože když máme krásný pocit z toho, co čteme, nic už pak není důležité. Snad jen zachovat v sobě to hezké a předávat dál. Dávej na sebe pozor andílku, papa Sunny
24.02.2006 13:24:00 | Sunny