Anotace: Tahle básnička není nic nového pod sluncem, tak mě za ni nekamenujte. Upřímně mi bylo líto toto klišé smazat, tak jsem je sem dal.
Tak mě se četlo dobře, je ti krásných ...let, máš rád Nohavicu a já taky a vážím si tvých slov, tolik mladých a laskavých, těch není nikdy dost... a vážím si včerejšího večera, navždy u mě zůstane jeho ozvěna...a to jsem vůbec nechtěla rýmovat...Ještě jednou: děkuju. H.
12.04.2006 08:35:00 | Hančí
místy sice fakt ujíždí rytmus, ale s tím si můžeš pohrát přeci a klišé..kdo je nepíše??jen hrstka se jim vyvaruje:o) jinak jimi vládnou téměř všichni:o) krásný večer a dobrou noc:o))
11.04.2006 22:45:00 | Sunny
Kámo, mě klišé nevadí, ale ty nedostatky v rýmu jo. Ocenil bych ji stejně jako Skold, ale dám 80, protože von nedal nic. Měj se...
11.04.2006 21:19:00 | MATT