Na chvíli
Anotace: Na chvíli jen na chvíli.......
Na chvíli mi zavři oči,
ať můžu vidět tmu,
a v ten okamžik,
je všechno jinačí.
Na chvíli slepá skusit být,
jen taak tápat kolem,
bez cíle a vědomí,
že nejlepší chci být.
Na chvíli jen vlastní svět vidětt,
jenom jej a nic víc,
a chtít najít světlo,
že svět je barevný, vědět.
Na chvíli sama zůstat,
a nic necítit,
jen vnímat dotek,
s duší srůstat.
Na malou chvíli bez těla být,
já chvi, ale jen na okamžik,
znát celý svět,
ne, nechci přestat žít.
Na krátkou chvíli, malý čas,
vidět vše s nadhledem,
necítit bolest, úzkost, strach,
pak být zpátky zas.
Komentáře (1)
Komentujících (1)