Jdu městem
Anotace: Chvilková imprese.
Jdu temným městem
a smutný déšť
zkrápí mou hlavu
plnou spleenu a chmuru.
Ty sama někde spíš
zachumlaná do polštářů
a ani ďábel neví,
o čem se ti zdá.
Jdu smutným městem
známým jako tvoje dlaň.
Jen hudba z barů připomíná,
že ve whisky rozpouští se led.
Komentáře (2)
Komentujících (2)