Vrať se žít co nejdřív, nějak bylo a nějak bude a nikdy se člověk nemá dlouho pozastavovat. Já jsem taky ztratila důvěru, ale skoro ke všem, k přátelům, k lásce, k sobě samotné... A někdo mě usí naučit věřit a bude to těžké. Každopádně, proklínat někoho je zbytečné, kouzla neexistují...
19.06.2006 18:50:00 | Aaliyan