Seděla u vody
Seděla u vody,
v očích slzy,
čekala milého,
zda přijde brzy.
Milý jí nepřišel,
slza už stéká.
Vrací se k domovu
smutná a křehká.
Další den u vody,
dívka sedí znovu.
Slzy má v očích
a nechce se jí domů.
Milý už přišel,
ale s jinou dívkou.
Milá to viděla,
probodla se dýkou.
Komentáře (1)
Komentujících (1)