Anotace: Všechno je v názvu...
Darkspace: To je dost, ze ses taky ozval:-)
Vsem: Pokud to chcete chapat je to jakysi boj ve me samotne
29.07.2006 20:00:00 | Dark angel
Tak tohle je perfektní. Možná se to dá pochopit různě, ale co na tom sejde. I tak je to síla, moc krásný.
26.07.2006 23:47:00 | Darkspace
Mně se to líbí. Jenom nechápu, kdo říká ty poslední tři verše - pořád ta samá osoba? Nebo ten druhý? Dokážu si nalézt smysl při obou způsobech čtení...
14.07.2006 01:52:00 | ramphastus