Anotace: Kdo mě zná, ví, že bez hudby bych nebyla, kdoo mě nezná, nechápe, proč tolik cédéček.....
Tóny klavíru a hlas jak z opery??? Já bych spíš řekla vylívání zlosti do bicích a k tomu dvě tři cigára, hlas se sotva dere z krku... Zkus napsat básničku na tohle, Aalyan, protože v tomhle dílku se mi tě najít nedaří...
02.08.2006 17:35:00 | Gina Rocca