Anotace: Nevím, jestli je ten název ten pravý...
Púvodně jsem chtěl dát jen 80% kuli tomu že to vlastně není básen v pravém slova smyslu...ale pak jsem se na to vykašlal...neříkám, že je to dokonalé...ale líbí se mi to, jak to na mě působí...
14.08.2006 00:46:00 | Košťák David