Anotace: MNo následek jedné dost ošklivé depky..napsala jsem dvě,ale jen jedna je publikovatelná..tak tady je..
Je nádherná...
A směje se mi do tváře.. Když si hlavou probírám naše noční bádání nad životem, když jsem jen tak ležely vedle sebe, koukaly do stropu a hledaly pointy, které se nechtěly dát najít, byl tam taky, že?
04.09.2006 20:33:00 | Angelon