Některá Tvá dílka nejsem schopna hodnotit, protože se mi moc nelíbí, není to moje struna... promiň...
Ale tahle by si zasloužila ty stovky hned třeba dvě, a to tu nejde :-(
Hřebíky cizích slov mi nevadí, měla jsem dost dlouhé období, kdy jsem si taková slova oblíbila, přemýšlela o nich a završila to básní... a vlastně to není o těch slovech, že? Je to o těch myšlenkách obléknutých do slov, byť cizích, protože někdy výstižněji či tvrději vyjadřují to, co cítíme nebo chceme říct.
Krásné a hluboké dílko, děkuji :-)
19.09.2006 14:12:00 | Levandule
Je to styl tvorby, který není mým šálkem kafe. Nutí mne přemýšlet a to bolí. Moc to bolí. A k tomu ty odbornější výrazy našich krásných českých slov... No, je na nad sluncius infinitivus jasné, že je to něco, co tu být má, protože je to ojedinělé. No, u nikoho jinýho takový bolesti hlavy nemám...:o)
17.09.2006 23:15:00 | Mors
no u mě to máš asi tak že mě tam trochu vadila cizí slova (bezprizorní a garantuje) z celého textu čněla jako hřebíky ale myšlenově to má úroven
17.09.2006 11:44:00 | Pavel Kotrba