Beznaděj
Anotace: Takový ten zvláštní pocit ...
Když slzy smáčí moje rány
a já už nevím kudy kam,
do snů cestou snadnou
každou noc unikám.
Tam stíny vůbec nejsou,
a žádný pláč a strach
a na vlasy ti padá
zlatý hvězdný prach.
Kde to místo je?
Že by v nebi?Snad...
Tam žádný člověk není
a už vůbec lidský chlad.
Andělé mi přijdou vstříc,
otevřenou branou,
sbohem temný světe,
ty peklo...nashledanou.
Přečteno 511x
Tipy 14
Poslední tipující: Vlk v rouše, Nachsternka, Spadlá z nebe, Radek.oslov.Šafárik, lucajda89, ota.pé, strašidýlko-střapatý, nocni.labut
Komentáře (6)
Komentujících (6)