Jen posbírej pár přátel,
to světlo nikdo neshasil...
Však jestli tys-li šaškem,
já budu jen stínem tvým a panošem...
Jen nechat odejít musíš příteli
z hlavy tvé to srdce k srdci němé,
naučit byses měl zapomenout
tak pravil maličký velikému...
Zatím ahoj příteli, jež kouzlíš údy ve větru...
22.10.2006 22:09:00 | Dimi