Prším
mokrá země
a mraky ve mně
i když z nich prší
usychám v kleče
cosi mě nutí
...
brečet
zjihlá přívaly
ledových skel
o nichž mi zpíval
můj archanděl
snažím uniknout
slzavým sprchám
utíkám
plazím se
brodím a
prchám
pak moje údolí zaplní s vším
a já se
tiše
...
vyprším
Komentáře (5)
Komentujících (5)