Bez nálady
Anotace: někdy jsou hold chvíle, kdy nemáme náladu vůbec na nic a nikdo s námi nepohne
Bez nálady
Cítím se tak zvláštně,
bez citů a vášně,
obklopena smutkem,
žádným dobrým skutkem
V očích pálí slzy,
zima přijde brzy,
však zůstávám sama,
jen mě bolí hlava
V práci stále změny,
pomluvy a faleš,
ach ty bídný červe,
krutě se mnou hraješ
Bez nálady je to špatné,
bez smíchu však na nic,
cestování nebaví mě
ani za mák pranic
Komentáře (0)