Moc hezké, líbí se mi. Ale bez ohledu na zařazení na mě působi tak nějak optimisticky, veseleji. :o)
14.10.2006 00:59:00 | Mizuki
moc se mi líbí tvůj nadpis...moc moc je to hezké přirovnání....no nevím, nějak se mě to dotklo...mohl bys psát víc...;)...nejen když je to smutno, i když to už by asi nebylo ono,viď?
13.10.2006 20:42:00 | Lizzzie