G.P. to řekl za mě. Ve třinácti je zážitků dost, že? Lásek ještě bude...jen míň násilně rýmuj a dobrý. Tak ahoj.
29.10.2006 12:38:00 | Jahudkka
čtu, že chceš komentáře...no, na třináct dobrý, i když to téma - trochu brzo, ne?...vynechal bych slova jako "pugét" a "zazdil". A potom bych se rozhodl, jestli to bude rýmované, nebo ne. Tohle je trošku "kočkopes"...ale zpověď je to dost opravdová, to ano...snaž se rozšířit slovní zásobu - hlavně pro rýmování je to strašně důležité.
29.10.2006 03:29:00 | G.P.