21:04
Ve svých šlépějích nechci dál jít.
Žít vedle cukrárny a cukrovku mít.
To je jako to, čím žiju já.
Vedle svého snu, však ne v něm.
Nechci v těch šlépějích jít dál.
Na dort nakreslit anděla.
Šedým krémem ovocným.
Ta věta vesele nezněla.
Aspoň já si to o ní nemyslím.
Černá kniha podle balení
a uvitř samé zklamání.
Ovce prosta vzdělání
čeká Boží znamení.
Nikdy se nedočká.
Ikdyž život tomu zasvětí.
Jak poslední plamínek naděje,
přece láska zhasne ti.
Komentáře (1)
Komentujících (1)