Obrysy
Anotace: O údělu lidstva,lhostejnosti,pokrytectví.
V konečném soudu lamou se duše
Uvízl v mysli hvězdný prach
A výmluvy letí jako šípy z kuše
V očích zabydlel se strach
Dobré bydlo, přebytek alkoholu
Cíle obrysy ztrácet začínají
A všichni zase pěkně pospolu
Na druhé rychle zapomínají
Idolem stává se morová kráska
Listy,obrazy stávají se modlou
A v rožku krčí se malinká láska
Ale však s pachutí trochu podlou
Spravedliví orgiím do nocí holdují
Dobrým zvykem stal se lynč starý
Obrysy trošičku se za dnem spalují
A vyrobíš si modlu z ledu a páry
Zlámané duše kříčí za morálku
Stroječky stránky nadšeně obrací
Království nebeské důvod pro válku
A věnovat se životu......ale až po práci
Komentáře (0)